اساسا کامل ترین معرفی قطعات چیلر تراکمی
چیلرهای تراکمی دارای 4 بخش مهم هستند: کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و شیر رشد. با این حال قطعات چیلرهای تراکمی به عنوان روش های پیچیده به آن 4 جزء محدود نمی شود، با این حال قطعات کوچک و عظیم زیادی در ساخت یک چیلر تراکمی وجود دارد.
آشنایی با چند نوع چیلر
یکی از بسیاری از گزینه های ضروری روش های خنک کننده متراکم، انتخاب گسترده آنها است. این ویژگی متمایز به یک مسئله اساسی در فراگیر بودن آنها تبدیل شده است و می توان با اطمینان بیان کرد که جدا از برخی مسائل مالی، هیچ محدودیتی در استفاده از آنها برای عملکردها و عملکردهای مختلف وجود ندارد. معمولی ترین روش طبقه بندی اغلب بر اساس قطعات یک چیلر تراکمی، مربوط به کمپرسور یا کندانسور است، اما با تکیه بر اواپراتور، نوع مبرد، و اضافی، آنها اغلب به کلاس های کاملاً متفاوت دسته بندی می شوند.
از طریق کندانسور، چیلرهای تراکمی را می توان به دو بخش تقسیم کرد: چیلر آب سرد و قطعات چیلر هوا خنک، که با روش خنک کننده مبرد در کندانسور مشورت می کند. یکی دیگر از روشهای رایج در قطعات چیلر تراکمی، فشردهسازی است که عمدتاً بر اساس نوع کمپرسور است که شامل کمپرسورهای اسکرول، اسکرو و گریز از مرکز یا گریز از مرکز است.
قطعات چیلر تراکمی
چیلرهای تراکمی دارای 4 قسمت مهم کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و شیر رشد هستند. با این حال، بخشهای این روشهای خنککننده به عنوان ماشینهای پیچیده به آن 4 نوع محدود نمیشود. به طور منطقی، قطعات کوچک و عظیم مربوط به ذخیره مبرد، جداکننده روغن، شیر شناور، فیلتر خشک کن، خط لوله مبدل حرارتی مکش به مایع، مخزن مجموعه مبرد مایع و غیره در ساخت یک دستگاه وجود دارد. چیلر تراکمی
انواع کمپرسورهای چیلر
یکی از مهمترین بخش های چیلر تراکمی که دو قابلیت اساسی دارد. نکته اصلی کاهش کرنش و بیرون راندن بخار مبرد از اواپراتور است، و لحظه این است که کرنش را در نتیجه فشرده سازی گسترش دهیم و دمای بخار مبرد را در مسیر برگشت به بالاتر از دمای رابط بهبود دهیم. مایع (آب یا هوا) که باعث تقطیر مبرد می شود.
شاید بتوان در مورد کمپرسور به عنوان مهمترین بخش یک چیلر تراکمی صحبت کرد. از آنجایی که عملکرد یک کمپرسور متناسب با کندانسور باعث ایجاد چگالش می شود، علاوه بر آن کرنش را نسبت به اواپراتور کاهش می دهد. بنابراین، برخلاف عنوان خود، عملکرد دو طرفه دارد و در هر کرنش محکم و ضعیف یک عملکرد کلیدی را انجام می دهد. کمپرسورها مانند پمپ ها به یک محرک گردشی نیاز دارند، بنابراین در اکثر چیلرهای تراکمی مشکل گردش اغلب یک موتور الکتریکی است، اما در برخی از چیلرها، مربوط به رفت و برگشتی یا گریز از مرکز، ممکن است از موتورهای احتراقی نیز استفاده شود.
کمپرسورها بر اساس نوع عملکردشان به سه تیم تقسیم می شوند:
پیچ یا پیچ
اسکرول یا مارپیچ
گریز از مرکز یا گریز از مرکز
انواع کمپرسورهای چیلر
کمپرسور اسکرو یا اسکرو:
این دستگاه در سال 1878 اختراع شد، اما استفاده از آن به عنوان احتمالاً ضروری ترین بخش یک چیلر تراکمی برای مدت بسیار طولانی به تعویق افتاد، اما در نهایت در زمان های اخیر به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفت. استفاده از کمپرسورهای اسکرو برای اولین بار در تجارت مورد توجه قرار گرفت و در طول سال های اصلی به اندازه قرن بیستم، استفاده از آن در روش های تهویه هوا به طور گسترده ای گسترش یافت. مزایایی که باعث شد مانکن اسکرو به عنوان یکی از مهمترین بخشهای چیلرهای تراکمی مورد توجه تولیدکنندگان چیلرهای تراکمی قرار گیرد عبارتند از:
اثربخشی فوق العاده
کارایی فوق العاده قابل اعتماد و ثابت
اجزای انتقالی بسیار کمتر مربوط به بدون دریچه مکش
ابعاد کوچکتر
کاربرد در ظرفیت های بیش از حد
خطر ورود دماهای پایین به اندازه (0c50-)
کاهش قیمت ها
لرزش
کاهش تلفات مبرد
ظرفیت کمپرسورهای اسکرو ممکن است بسیار زیاد و بین 80 تا 420 تن تبرید باشد. معمولاً اثر حیاتی کمپرسورهای اسکرو بیشتر از کمپرسورهای رفت و برگشتی و اسکرال و به طور طبیعی کمتر از کمپرسورهای گریز از مرکز است.